Greener

Opzetten duurzaam recruitment

Realiseren groeiplan 2023

Referral strategie

Greener is opgericht in januari 2018 om met mobiele batterijen en slimme energieplanning impact te maken op de CO2-voetafdruk van on- en off-grid energiemarkten. Greener heeft 45 Mio investering opgehaald om door te groeien. 

Vraag

Voor 2023 ligt er een ambitieuze groeidoelstelling om van 40 naar 80 FTE te groeien in NL en de UK. De hulpvraag is of De Wervingsfabriek zij hierbij kan helpen.

Onze oplossing

Roos Dekker is begonnen als Head of Recruitment om de recruitment strategie neer te zetten, ook is er een goed recruitment systeem geimplementeerd. Vervolgens zijn twee recruiters van De Wervingsfabriek de vacatures gaan invullen met de juiste kandidaten, dit via sourcing, referreal recruitment en het uitzetten op de juiste job boards. Ook is een nieuwe medewerkers diner gepland om nieuwe medewerkers te betrekken bij werving.

Wij hebben Directie & Management STAR- interviewtraining geven zodat er compententiegericht de juiste mensen worden aangenomen.

HR ondersteuning
Naast de Recruitment vraag hebben wij ook ondersteund met de HR operatie en de implementatie van Hi-Bob. Ook is er een nieuw onboarding programma opgezet en lease beleid geimplementeerd.