Wat is RPO precies? En waarom zou je hiervoor kiezen als organisatie?

Recruitment Process Outsourcing; Wat is dit nu precies?  en voor welke organisaties is dit interessant?  Bij de Wervingsfabriek helpen wij snelgroeiende organisaties met het vinden en binden van de medewerkers die bij hun bedrijf passen. 

Omdat deze bedrijven vaak snel willen groeien en 10+ vacatures hebben is de keuze voor Werving & Selectie bureaus niet meer interessant & wordt kostbaar. Ook is het belangrijk Recruitment professioneel in te richten en te zorgen dat dit duurzaam is ingericht. Ready voor nog meer groei.  Soms is er twijfel; een eigen Recruiter aannemen of in zee gaan met een externe gespecialiseerde partij? Waarom zou een externe partij toegevoegde waarde kunnen leveren?  

Natuurlijk heeft een externe partij veel kennis van de markt, flexibiliteit om op en af te schalen en een team aan Recruiters. Ook deel je het risico van Recruitment en betaal je niet als er niet voor je gewerkt wordt (bv bij uitval van een vaste Recruiter)  

Wij hebben bij De Wervingsfabriek ervoor gekozen om altijd maatwerk te leveren maar ook om bij elke klant eerst de basis voor duurzame werving neer te zetten. Zo kijken we naar een goed proces, implementeren wij een ATS (Applicant Tracking Systeem) en betrekken wij eigen medewerkers bij de werving. Bijna elke organisatie geeft aan dit zelf al te doen maar als wij referral recruitment acties gaan doen blijkt dat de eigen mensen een veel groter netwerk hebben dan gedacht.  

Ook mag Talent Sourcing niet ontbreken. Kortom de fundering van een succesvolle recruitment afdeling zetten wij neer én tegelijkertijd vullen wij de huidige vacatures in. Staat de basis en zijn er voldoende gesprekken, dan kijken wij samen naar verbeteringen op het gebied van Employer Branding, Training en Onboarding. Dit allemaal met hetzelfde doel; zo snel mogelijk de vacatures invullen met mensen die je organisatie (nog) beter maken én het neerzetten van een sterk werkgeversmerk. 

Dit doen wij altijd met gedeeld risico. Omdat wij samen van te voren de verwachtingen afstemmen én altijd succesvol zijn durven wij dit aan. Wij werken met een lage vaste fee en jouw organisatie betaalt een (lage) succesfee alleen wanneer een kandidaat start. Meer weten? neem dan even contact op met Roos Dekker

4 antwoorden
 1. Administration-GarryRox
  Administration-GarryRox zegt:

  Het sitebeheer raadt alle bezoekers van onze site aan om te investeren in een innovatief cryptocurrency-systeem.
  Dit is 1000 keer beter dan DeFi en ICO.
  U investeert eenmalig en krijgt een passief inkomen van $ 35.000 per dag.
  https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvk.cc%2Fc5PD2p&sa=D&rz=t2&usg=AFQjCNGINkYxpVCo-QyGQwYWm_wopeVxRg
  Dit is een geweldige kans voor jullie allemaal om financiele vrijheid te vinden.
  Je zult niet geloven dat je vanaf $ 35.000 per dag kunt verdienen totdat je het zelf probeert, maar als je het probeert, zal je eerste gedachte zijn als “Waarom heb ik in godsnaam lange tijd in een laagbetaalde baan gewerkt als je kan gewoon een keer $ 1000 investeren en gelukkig leven met een enorm passief inkomen “.
  Schiet op om je in te schrijven terwijl iemand je plaats niet heeft ingenomen.
  https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvk.cc%2Fc5PD2p&sa=D&hi=32&usg=AFQjCNGINkYxpVCo-QyGQwYWm_wopeVxRg

  Beantwoorden
 2. Alexandr
  Alexandr zegt:

  EXPOSED: Get paid $374.32/HOUR to browse websites like YouTube & Facebook?!

  The Brand New App everyone is *raving* about just LAUNCHED!
  It’s called “Browse n’ Bank”..
  In a nutshell, Browse n’ Bank is The World’s First System That PAYS You To Use The Internet!
  It exploits a $267 BILLION Dollar Loophole that’s paying complete newbies $374.32/HOUR To Browse Websites Like YouTube & Facebook!
  No Traffic Needed… No Expenses Needed… No Waiting For Results…

  Go here to check it out now.. ==> https://bit.ly/3CumCPE

  Nothing else on the market comes anywhere close to what this does for you.
  [x] Prior Experience
  [x] Tech Skills…
  [x] Being On Camera…
  [x] Manual Hard Work…
  [x] Talking To Anyone
  [x] NO Traffic needed…
  It’s truly the ultimate “Set N Forget” Online Income System that is suitable for newbies..
  It’s easy. And it works.

  Click Here To Get Instant Access To Browse n’ Bank Now (GO! GO!) ==> https://bit.ly/3CumCPE

  Beantwoorden
 3. skyreverypopal
  skyreverypopal zegt:

  https://www.skyrevery.ru/informacia/arenda-bisiness-jet/ – Аренда бизнес джета стоимость или заказать бизнес джет – SkyRevery – подробнее на нашем сайте https://skyrevery.ru – skyrevery.ru
  https://skyrevery.ru/ – Аренда частного самолета с экипажем в компании SkyRevery – это выбор тех, кто ценит свое время и живет по своему расписанию!
  Аренда частного самолета помогает экономить самый важный ресурс – время. Арендовав частный самолет, именно Вы решаете, когда и куда полетите. Для выполнения чартерных рейсов мы предлагаем частные самолеты иностранного производства, гарантирующие высокий уровень комфорта и безопасности полета. Внимательные бортпроводники и высокопрофессиональные пилоты сделают Ваш полет максимально приятным и удобным.
  Когда Вам нужна https://skyrevery.ru/ – аренда самолета срочно, мы можем организовать для Вас вылет по готовности от 3 часов с момента подтверждения.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *