Sourcen voor Pinkweb

Sinds maart ben ik, Kurt, de sourcer van Pinkweb in Amersfoort, de marktleider op het gebied van web-based accountancy portals. Dit doe ik via De Wervingsfabriek, het recruitmentbureau van Roos Dekker, die al meerdere succesvolle opdrachten heeft afgerond. Ik had al ervaring, ook via De Wervingsfabriek, en nu, na enkele maanden, kan ik zeggen dat ik het sourcen aardig in de vingers heb gekregen.

Pinkweb is een snel groeiend bedrijf, en daardoor op zoek naar verschillende mensen om het personeelsbestand mee uit te breiden. De zoektocht is dan ook gevarieerd, van agile-testers tot accountmanagers, van scrum-masters tot PHP-developers. Ik was niet per se bekend met de complete terminologie van de IT-wereld en deze in het bijzonder, dus na de nodige research kon ik het grote zoeken beginnen.

Nu, drie maanden later, zijn de eerste accountmanagers aangenomen. Dit gaf een ongelofelijke kick, dat diegene die ik geschikt achtte voor Pinkweb nu daadwerkelijk in Amersfoort aan de slag is gegaan, en ik een prominente rol heb gespeeld in een belangrijke stap voorwaarts in iemands leven.

Dit motiveert mij enorm om de komende tijd het onderste uit de kan te halen en zo Pinkweb en De Wervingsfabriek een boost omhoog te geven!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *