Wat een workshop!

Wervingsfabriek_cursus-1Ellen (Recruiter bij Kadenza): Wat een super dag! Ik heb er ‘s avonds nog lang over doorgepraat; erg lekker eten, leuke gadgets en heel leuk om de collega’s van De Wervingsfabriek te leren kennen.

Op 27 januari gaven wij de workshop Succesvol Werven. En wat een geslaagde dag was het! We begonnen de dag met uitleg over en het oefenen van verschillende gesprekstechnieken. Met trainingsacteurs kreeg iedereen de kans om goed te oefenen met verschillende soorten gesprekken en deze te evalueren.Wervingsfabriek_cursus-4Wervingsfabriek_cursus-8

Erin (Recruiter bij Keylane): Het ochtendprogramma was erg interessant. Ik wist nog niets van de STAR methode en ik vond het fijn dat we het daarna meteen toe konden passen. Daarnaast vond ik het ook prettig dat we wel tijd kregen om ons voor te bereiden.

Ellen (Recruiter bij Kadenza): Leerzame, duidelijke presentatie over de STAR methode en de rollenspellen hielpen mij om te bekijken in hoeverre ik dit al in de praktijk kan toepassen. 

Wervingsfabriek_cursus-21

Na een heerlijke lunch gingen we gezamenlijk aan de slag met een recruitment plan. Roos gaf een heldere uitleg over wat het belang is van Arbeidsmarkt Communicatie en wat je nodig hebt om hier een kwartaal of halfjaar plan voor te maken.

Wervingsfabriek_cursus-12

Na de uitleg kon iedereen in groepjes aan de slag om te sparren over de recruitmentplannen en werden deze vervolgens aan de hele groep gepresenteerd.

Steven (Recruiter bij De Wervingsfabriek): Het middagprogramma was ook interessant, er kwamen veel vragen, wat natuurlijk goed is. Het is me nu duidelijk hoe een recruitment plan vormgegeven wordt.

Wervingsfabriek_cursus-18

Lyan (Recruiter bij Keylane): Interessante informatie over recruitment plan. Ik heb er echt wat aan gehad en neem er dingen van mee in mijn werk. Prettige uitleg van Roos. Het was leuk om met een clubje te sparren over onze eigen recruitmentplannen. Ik zou niet goed weten wat er beter kan.

Wervingsfabriek_cursus-27Wervingsfabriek_cursus-28

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel!

Natasja (HR Manager bij Securitas): Super fijn, dank je wel en kijk zeker terug op een zeer geslaagde dag!!!JAN_0113Steven (Recruiter bij De Wervingsfabriek): Het was een hele leerzame dag, vooral voor mij als beginnend recruiter. Het oefenen van (voor mij) nieuwe gesprekstechnieken, de handige tips voor een gedegen recruitmentplan, de duidelijke en uitvoerige aandacht die ik kreeg én de gezellige borrel hebben zorg gedragen voor een geslaagde workshop!

Wil jij ook meer leren over gesprekstechnieken, recruitmentplannen en hoe jij succesvol kan werven? Geef je dan nu op voor de volgende workshop! Of wil je met jouw recruitment team aan de slag. Onze workshop kan ook worden gegeven op locatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *