Zij zorgen voor groei

Onze medewerkers zijn De Wervingsfabriek! Onze medewerkers zijn gedreven en hebben plezier in wat ze doen, zowel tijdens werktijd als daarnaast. Wij vinden het belangrijk dat de balans werk en privé goed is en onze medewerkers zin hebben naar kantoor te gaan en te werken. Ons motto is dan ook “work smart”. Op LinkedIn vind je de werkervaring, hier meer over de persoon achter het LinkedIn profiel.

Team

Roos Dekker

Founder
Sport graag, hockey & geef training 3x p wk, hot-yoga en in de zomer windsurfen, het liefste in Griekenland. Verder eeuwig verloofd met Sander & moeder van 2! Het glas is altijd halfvol.

Guido Dekker

Founder
Als ik niet werk geniet ik van (Broek in) Waterland, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel. Vader van 2, bak brood en bezit een elektrische bakfiets

Marlies Vernhout

Lead Recruiter
When I’m not busy recruiting I love to sail, recently picked up hockey again at Hilversum & like to cook and eat delicious food wit family and friends.

Sanne van Es

Head of People
Ik sport graag en pak momenteel hardlopen weer op, maar dat gaat nog niet van een leien dakje, al loop ik regelmatig een Mudrun. Ik heb 2 kinderen en speel geregeld voetbalmoeder.

Wesley Schreuder

Scale-up Recruiter
Binnen 6 maanden ben ik verslaafd geworden aan Padel en zal je mij veel zien sporten. Ik kan echter ook schaamteloos op de bank liggen te kijken naar een slechte Netflix serie met een zak chips.

Alexandra Smelt

Scale-up Recruiter
Samen met mijn vriend, zoon en corona puppy Charlie, woon ik in Amsterdam. Tijdens mijn studerende leven heb ik in Engeland, Nederland en Amerika gestudeerd.

Jules Groot Roessink

Scale-up Recruiter
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om met vrienden te zijn. Lekker poolen, kaarten of schaken – liefst in de kroeg. Ook sta ik 2x per week op het voetbalveld met wisselend succes.

Melissa de Wilde

Scale-up Recruiter
Het is altijd mijn droom geweest om de opvolger van Robert ten Brink te worden bij All you need is love. Aangezien Robert nog geen vervanger nodig heeft breng ik mensen op een andere manier bij elkaar.