Zij zorgen voor groei

Onze medewerkers zijn De Wervingsfabriek! Onze medewerkers zijn gedreven en hebben plezier in wat ze doen, zowel tijdens werktijd als daarnaast. Wij vinden het belangrijk dat de balans werk en privé goed is en onze medewerkers zin hebben naar kantoor te gaan en te werken. Ons motto is dan ook “work smart”. Op LinkedIn vind je de werkervaring, hier meer over de persoon achter het LinkedIn profiel.

Team

Roos Dekker

Founder
Sport graag, hockey & geef hockeytraining en in de zomer windsurf ik, het liefste in Griekenland. Moeder van 2, het glas is altijd halfvol.

Guido Dekker

Founder
Als ik niet werk geniet ik van (Broek in) Waterland, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel. Vader van 2, bakt graag brood en bezit een elektrische bakfiets.

Sanne van Es

Head of People
Ik sport graag en pak momenteel hardlopen weer op, maar dat gaat nog niet van een leien dakje, al loop ik regelmatig een Mudrun. Ik heb 2 kinderen en speel geregeld voetbalmoeder.

Marlies Vernhout

Lead Recruiter
Als ik niet bezig ben met recruiten zeil ik graag en ik heb onlangs hockey in Hilversum weer opgepakt. Verder kook en eet ik graag lekker met familie en vrienden.

Wesley Schreuder

Scale-up Recruiter
Binnen 6 maanden ben ik verslaafd geworden aan Padel en zal je mij veel zien sporten. Ik kan echter ook schaamteloos op de bank liggen te kijken naar een slechte Netflix serie met een zak chips.

Jules Groot Roessink

Scale-up Recruiter
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om met vrienden te zijn. Lekker poolen, kaarten of schaken – liefst in de kroeg. Ook sta ik 2x per week op het voetbalveld met wisselend succes.

Karolien Verbeek

Scale-up Recruiter
In mijn vrije tijd ben ik met vrienden en familie te vinden op het terras! Ter compensatie bootcamp ik 3x per week. Elk jaar maakte mijn vriend Bart en ik een verre reis maar sinds de geboorte van onze dochter testen wij eerst “ Europa”

Manouk Janmaat

Scale-up Recruiter
Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Amsterdam, waar ik graag met vrienden borrel of uit eten ga. Verder houd ik van wielrennen, kijk ik graag (crime) series en ben ik gek op mijn ‘honden neef’ Frenkie.