Recruitment Process Outsourcing

Wij maken impact door de juiste mensen aan te nemen en te binden aan jouw organisatie. Ook realiseren we groei van personeel voor scale-ups. Met onze unieke aanpak via de 6 building blocks zetten we een duurzame recruitmentafdeling neer. Om jouw groeidoelstellingen te behalen zorgen wij voor een professioneel proces, een referral programma, proactive recruitment en waar nodig trainen we het managementteam. We bouwen mee aan een sterk “employer” brand en verbeteren je onboarding programma.

Wat is RPO? 

Bij Recruitment Process Outsourcing bepalen wij samen de instroombehoefte en gezamenlijke KPI’s. Wij nemen resultaatverantwoordelijkheid voor de groei binnen jullie organisatie en starten met een kick-off zodat iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Maar jullie bepalen natuurlijk zelf wie er uiteindelijk wordt aangenomen. 

Meestal betekent dit dat er minimaal één recruiter en één talent sourcer voor jullie werken.

“Wij zijn jullie recruitmentteam”

  • professioneel recruitmentteam
  • gedeeld risico, gegarandeerd succes
  • wekelijkse rapportages met KPI’s
Jeroen Blankendaal, CEO Kadenza: “Dankzij De Wervingsfabriek zijn wij in staat het beste talent aan onze organisatie te binden. Ze kennen onze strategische doelstellingen en nemen verantwoordelijkheid voor het gehele succes van onze wervingsdoelen. In de 2,5 jaar samenwerking hebben we 100 consultants, accountmanagers en teamleiders gekozen voor een loopbaan bij Kadenza. Ik kan elke ambitieuze organisatie die wil groeien en die werkt in een markt waarin toptalent schaars is aanraden om met De Wervingsfabriek in zee te gaan.’’ 

Dit is wat wij doen

Interim Recruitment

Onze interim (lead) recruiters én talent sourcers hebben meerdere jaren ervaring en zijn getraind in de modernste wervingstechnieken.

Lees meer
Interim HR

Groei ontstaat door op het juiste moment de juiste mensen op de juiste posities te zetten, en vervolgens te behouden.

Lees meer
Onze diensten