Interim HR

Naast het realiseren van groei, snappen wij ook dat het belangrijk is om je mensen te behouden en een prettige werkgever te zijn. Als je in staat bent het beste uit je mensen te halen, ontstaat er een unieke organisatiecultuur en willen mensen bij je blijven werken. Aan de hand van onze vier building blocks helpen onze HR experts jouw organisatie deze cultuur te bereiken.

Onze 5 building blocks

Wij beginnen bij het fundament van HR, het proces, waar wij een human resource information system (HRIS) implementeren en structureren. Ook zullen wij een personeelshandboek formuleren zodat alle afspraken duidelijk te communiceren zijn met jouw werknemers. Daarbij zorgen wij ervoor dat het salarishuis en de ontwikkelpaden duidelijk worden vastgelegd. Natuurlijk is het ook van belang om alle nieuwe werknemers direct goed op te vangen en op hun plek te laten voelen door de onboarding goed te organiseren. Vervolgens is het belangrijk om stakeholders van deze veranderingen op de hoogte te brengen en te begeleiden door middel van een training. Als laatste ligt de focus op de offboarding, door bijvoorbeeld formulieren te maken voor de exit gesprekken.

Ben jij op zoek naar een van onze HR experts, zoals een HR operations, advisor, business partner of Head of People? Neem dan contact met ons op.

Get in touch!

Dit is wat wij doen

RPO

Bij Recruitment Process Outsourcing bepalen wij samen de instroom-behoefte en belangrijkste KPI’s.

Lees meer
Interim Recruitment

Onze interim (lead) recruiters én talent sourcers hebben meerdere jaren ervaring en zijn getraind in de modernste wervingstechnieken.

Lees meer
Onze diensten