Interim HR

Naast het realiseren van groei, snappen wij ook dat het belangrijk is om je mensen te behouden en een prettige werkgever te zijn. Als je in staat bent het beste uit je mensen te halen, ontstaat er een unieke organisatiecultuur en willen mensen bij je blijven werken. Wij geven (strategisch) advies en door de inzet van onze interim HR expert helpen we jouw organisatie deze cultuur te bereiken.

Onze HR expert kan verschillende vormen aannemen en kan jij inzetten waar jouw organisatie dat nodig heeft, bijvoorbeeld als:

  • HR operations, wanneer je een extra hand nodig hebt voor de administratie
  • HR advisor, wanneer je advies nodig hebt over welke bouwstenen bijdragen aan een succesvolle en duurzame groei van je organisatie
  • HR business partner, wanneer je een vertaling van plannen naar strategie nodig hebt en begeleiding van het MT tijdens deze implementatie
  • Head of People, wanneer je een partner nodig hebt die vanuit een mensgericht perspectief kijkt en handelt

 

Hoe?

Wij gaan samen in gesprek om vervolgens een HR roadmap te maken met welke bouwstenen, op welk moment, ingezet moeten worden. Dit pakken wij agile aan en we betrekken je medewerkers tijdens belangrijke stappen. Op deze manier kan je organisatie groeien en de juiste mensen behouden.

Ons team van HR experts is energiek en ieder neemt zijn of haar eigen unieke krachten en ervaringen mee. We delen actief kennis met elkaar en leren van elkaar zodat een expert er nooit alleen voor staat. Door goed na te denken wie van onze HR experts het beste past bij jouw vraag en organisatie, kunnen wij inspelen op de uitdagingen van jouw organisatie in jouw specifieke groeifase.

Dit is wat wij doen

RPO

Bij Recruitment Process Outsourcing bepalen wij samen de instroom-behoefte en belangrijkste KPI’s.

Lees meer
Interim Recruitment

Onze interim (lead) recruiters én talent sourcers hebben meerdere jaren ervaring en zijn getraind in de modernste wervingstechnieken.

Lees meer
Executive Search

Voor CX level of senior management posities binnen Start-/Scale-ups bieden wij onze Executive Search dienst aan.

Lees meer
Onze diensten