People & Culture

Het is onze missie om bedrijven succesvol te helpen groeien en de beste werkgever van de toekomst te worden.
Groei ontstaat als een organisatie in staat is op het juiste moment de juiste mensen op de juiste posities te zetten, en vervolgens te behouden. Als je in staat bent het beste uit je mensen te halen ontstaat er een unieke organisatiecultuur. Wij geven (strategisch) advies en door de inzet van een interim people consultant helpen we jouw organisatie op people & culture projecten.

Wanneer zet je een people & culture specialist in; 

  • Wanneer je een expert nodig hebt die je kan adviseren over welke bouwstenen bijdragen aan een succesvolle en duurzame groei van je organisatie. 
  • Wanneer je iemand nodig hebt die expert is in het vertalen van plannen naar strategie en vervolgens het MT kan begeleiden dit te implementeren. 
  • Wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke HR/people consultant die projecten of andere HR vraagstukken oppakt.
  • Wanneer je een tijdelijke HR Admin support nodig hebt.

Hoe? 

Op basis van een gesprek en een live sessie maken we een HR roadmap. Daarin staat welke bouwstenen, op welk moment, ingezet moeten worden. We pakken dit agile aan en we betrekken je medewerkers tijdens belangrijke stappen om betrokkenheid te creëren. Op deze manier kan je organisatie groeien en de juiste mensen behouden.

Ons team van people specialisten is energiek en ieder neemt zijn of haar eigen unieke krachten en ervaringen mee. We delen actief kennis met elkaar en leren van elkaar. Hierdoor staat een people consultant er nooit alleen voor. We kennen elkaars expertise waardoor we goed kunnen inschatten welke interim people specialist het beste past bij de opdracht. Zo kunnen wij goed inspelen op de diverse (unieke) uitdagingen van organisaties in diverse groeifases.

Dit is wat wij doen

Interim Recruitment & Sourcing

Onze interim (lead) recruiters én talent sourcers hebben meerdere jaren ervaring en zijn getraind in de modernste wervingstechnieken

Lees meer
RPO

Bij Recruitment Process Outsourcing bepalen wij samen de instroom-behoefte en belangrijkste KPI’s.

Lees meer
Trainingen

Het vinden van de juiste kandidaten is essentieel, maar het stellen van de juiste vragen gedurende het interview is nog belangrijker.

Lees meer
Onze services