Leer ons kennen

Onze Cultuur

Bij De Wervingsfabriek ben je jezelf. Wij geloven dat wanneer jij plezier hebt in je werk, je ook beter bent in je werk. Daarom delen we veel van onze uitdagingen met elkaar en proberen we er samen de beste oplossingen voor te vinden. Of je nu bijvoorbeeld een vacature bij een klant niet kan vullen, of je hebt moeite om een hiring manager mee te krijgen, of als je inspiratie nodig hebt voor een vet referral programma; samen zorgen we ervoor dat we het best mogelijke resultaat neerzetten. Dit heeft er tot dusver altijd voor gezorgd dat wij succesvol zijn bij onze klanten.

De WervingsAcademy

Elke maand komen we met alle collega’s van De Wervingsfabriek samen om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en bij onze klanten. De trainingen worden gegeven door onze eigen medewerkers of door externe trainers. Voorbeelden van trainingen zijn Succesvol Werven, STAR gericht interviewen, Strategisch recruitment, Sourcen 2.0, Employer branding, Referral Recruitment.

Lees meer over training

Zij zorgen voor groei

Roos Dekker

Founder
Sport graag, hockey & geef hockeytraining en in de zomer windsurf ik, het liefste in Griekenland. Moeder van 2, het glas is altijd halfvol.

Guido Dekker

Founder
Als ik niet werk geniet ik van (Broek in) Waterland, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel. Vader van 2, bakt graag brood en bezit een elektrische bakfiets.

Sanne van Es

Head of People
Ik sport graag en pak momenteel hardlopen weer op, maar dat gaat nog niet van een leien dakje, al loop ik regelmatig een Mudrun. Ik heb 2 kinderen en speel geregeld voetbalmoeder.

Marlies Vernhout

Lead Recruiter
Als ik niet bezig ben met recruiten zeil ik graag en ik heb onlangs hockey in Hilversum weer opgepakt. Verder kook en eet ik graag lekker met familie en vrienden.

Wesley Schreuder

Scale-up Recruiter
Binnen 6 maanden ben ik verslaafd geworden aan Padel en zal je mij veel zien sporten. Ik kan echter ook schaamteloos op de bank liggen te kijken naar een slechte Netflix serie met een zak chips.

Jules Groot Roessink

Scale-up Recruiter
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om met vrienden te zijn. Lekker poolen, kaarten of schaken – liefst in de kroeg. Ook sta ik 2x per week op het voetbalveld met wisselend succes.

Karolien Verbeek

Scale-up Recruiter
In mijn vrije tijd ben ik met vrienden en familie te vinden op het terras! Ter compensatie bootcamp ik 3x per week. Elk jaar maakte mijn vriend Bart en ik een verre reis maar sinds de geboorte van onze dochter testen wij eerst “ Europa”

Manouk Janmaat

Scale-up Recruiter
Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Amsterdam, waar ik graag met vrienden borrel of uit eten ga. Verder houd ik van wielrennen, kijk ik graag (crime) series en ben ik gek op mijn ‘honden neef’ Frenkie.

Thao Bui

Scale-up Recruiter
In 2014 ben ik van Vietnam naar Nederland verhuisd voor mijn studie. Ik heb mijn partner Marco hier ontmoet en samen hebben wij een dochter van 2 jaar genaamd Mia. Voor Mia kon je me altijd in de kroeg of op feestjes vinden, maar nu zie je me vaker in de speeltuin…

Ineke Donk

People Consultant
Ik ben een echte wereldreiziger, maar mijn roots liggen in het mooie Zeeuwse Middelburg. Ik hou van de zomer, hardlopen, reizen en mijn vrienden en (grote) familie en ik heb een hekel aan haasten en (te) koude winters

Ardian Ramaj

Scale-up Recruiter
Je kan me wekelijks vinden op het voetbalveld. En met regelmaat lever ik m’n keepers handschoenen in voor kickboks handschoenen. Daarnaast geniet ik van het bourgondische leven, het liefst in het buitenland, of op een festival.

Sterre Goossens

Talent Sourcer
Als werkende student zit ik eigenlijk niet vaak stil. Op de uni, in het zwembad, op kantoor of ergens in Amsterdam. Verder vind ik het ook heerlijk om even uit te rusten met games, boeken of een goede serie.

Fleur Schoutens

Scale-up Recruiter
Na mijn Master HRM te hebben afgerond heb ik met mijn vriend in Parijs gewoond en ik ben daar nog regelmatig te vinden. Verder hou ik enorm van strand, zon, terrasjes met vrienden, en vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn door het maken van sieraden.

Mariette Wijnstra

Scale-up Recruiter
Na 7 jaar Amsterdam, woon ik ruim 2,5 jaar in het altijd zonnige Den Bosch. Daar ‘verticaal turn’ ik 2 keer per week, aka paaldansen. Ik gebruik mijn longboard om naar kantoor te komen, dus die wijkt niet van mijn zijde. Verder zal je mij vaak in het buitenland vinden, voor korte én lange trips!

Cleo Krijgsman

Talent Sourcer
Ik studeer International Development Studies in Utrecht waar ik ook supporter ben van de lokale FC en je kunt mij ook zelf op het voetbalveld vinden bij Rivierwijkers. Ik lees graag boeken en op chess.com mag je mij uitnodigen voor een potje schaken!

Yaéla van Dinteren

People Consultant
Samen met Teun, mijn Franse Bulldog, woon ik in Bussum aan de hei. Ik hou van een ochtendwandeling met een goede bak koffie. Verder ben ik vaak te vinden op het terras of op festivals met vriendinnen.

Lorena Vargas Navarro

People Consultant
Ik vind het heerlijk om in het weekend lang in de keuken te staan voor een uitgebreid diner. Een zaterdag met veel eten, drinken en spelletjes is mijn favoriet! En doordeweeks compenseer ik dit weer met pogingen tot kickboksen en padellen.

Lauren Schuit

Scale-up Recruiter
Samen met vriend & dochter woon ik in Vinkeveen. Ik hou van wandelen, thrillerseries en borrelen. Mijn roots liggen in Portugal dus eens per jaar reis ik met mijn zus naar de prachtige stranden om daar heerlijk te eten!

Sharona Verboom

Scale-up Recruiter
In mijn vrije tijd vind je mij veel bij de paarden. Ook met een borrel of een uitgebreide wandeling maak je mij blij! Stilzitten vind ik lastig & ik hou ervan in de toekomst plannen te maken, vooral als het om reizen gaat.