Leer ons kennen

Onze Cultuur

Bij De Wervingsfabriek ben je jezelf. Wij geloven dat wanneer jij plezier hebt in je werk, je ook beter bent in je werk. Daarom delen we veel van onze uitdagingen met elkaar en proberen we er samen de beste oplossingen voor te vinden. Of je nu bijvoorbeeld een vacature bij een klant niet kan vullen, of je hebt moeite om een hiring manager mee te krijgen, of als je inspiratie nodig hebt voor een vet referral programma; samen zorgen we ervoor dat we het best mogelijke resultaat neerzetten. Dit heeft er tot dusver altijd voor gezorgd dat wij succesvol zijn bij onze klanten.

De WervingsAcademy

Elke maand komen we met alle collega’s van De Wervingsfabriek samen om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en bij onze klanten. De trainingen worden gegeven door onze eigen medewerkers of door externe trainers. Voorbeelden van trainingen zijn Succesvol Werven, STAR gericht interviewen, Strategisch recruitment, Sourcen 2.0, Employer branding, Referral Recruitment.

Lees meer over training

Zij zorgen voor groei

Roos Dekker

Founder
Sport graag, hockey & geef training 3x p wk, hot-yoga en in de zomer windsurfen, het liefste in Griekenland. Verder eeuwig verloofd met Sander & moeder van 2! Het glas is altijd halfvol.

Guido Dekker

Founder
Als ik niet werk geniet ik van (Broek in) Waterland, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel. Vader van 2, bak brood en bezit een elektrische bakfiets

Sanne van Es

Head of People
Ik sport graag en pak momenteel hardlopen weer op, maar dat gaat nog niet van een leien dakje, al loop ik regelmatig een Mudrun. Ik heb 2 kinderen en speel geregeld voetbalmoeder.

Marlies Vernhout

Lead Recruiter
Als ik niet bezig ben met recruiten zeil ik graag en ik heb onlangs hockey in Hilversum weer opgepakt. Verder kook en eet ik graag lekker met familie en vrienden.

Wesley Schreuder

Scale-up Recruiter
Binnen 6 maanden ben ik verslaafd geworden aan Padel en zal je mij veel zien sporten. Ik kan echter ook schaamteloos op de bank liggen te kijken naar een slechte Netflix serie met een zak chips.

Jules Groot Roessink

Scale-up Recruiter
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om met vrienden te zijn. Lekker poolen, kaarten of schaken – liefst in de kroeg. Ook sta ik 2x per week op het voetbalveld met wisselend succes.

Melissa de Wilde

Scale-up Recruiter
Het is altijd mijn droom geweest om de opvolger van Robert ten Brink te worden bij All you need is love. Aangezien Robert nog geen vervanger nodig heeft breng ik mensen op een andere manier bij elkaar.

Marlinde Sondervan

Scale-up Recruiter
Ik ben gek op het strand en een paar keer per jaar te vinden op Texel. Ook ga ik graag op pad met mijn vriend & dochter en heb ik nog een grote liefde Bob, onze pup!

Eleni Dima

Scale-up Recruiter
Ik ben half-Grieks en ik heb 18 jaar op het prachtige eiland Kreta gewoond. Ik ben graag buiten voor een wandeling of hardlooprondje, maar zit net zo lekker op de bank met een boek en een kop thee.

Karolien Verbeek

Scale-up Recruiter
In mijn vrije tijd ben ik met vrienden en familie te vinden op het terras! Ter compensatie bootcamp ik 3x per week. Elk jaar maken mijn vriend Bart en ik een verre reis, op zoek naar nieuwe culturen.

Manouk Janmaat

Scale-up Recruiter
Samen met mijn vriend woon ik in Amsterdam, waar ik graag met vrienden borrel of uit eten ga. Verder houd ik van wielrennen, kijk ik graag (crime) series en ben ik gek op mijn ‘honden neef’ Frenkie.

Boutaina Benouar

Scale-up Recruiter
Niets is onmogelijk, zo ook het leren van de Franse taal. Ik reis met regelmaat, een weekendtrip naar Barcelona of Parijs. Verre reizen naar het zonnige Australië of een skivakantie in Canada zitten er gelukkig ook weer in.

Annet Prudon

Talent Sourcer
Mijn zaterdagen zitten vol met voetbal, aangezien ik graag zelf een balletje trap en een herenteam train. Daarnaast kook ik graag en geniet ik van de gezelligheid in Utrecht.

Hevrest Essa

Talent Sourcer
Ik vind het leuk om verschillende sporten uit te proberen maar ben voornamelijk in de sportschool te vinden. Verder houd ik ook erg van een drankje op het terras en reizen wanneer dit mogelijk is.

Sterre Goossens

Talent Sourcer
Als werkende student zit ik eigenlijk niet vaak stil. Op de uni, in het zwembad, op kantoor of ergens in Amsterdam kan je met met regelmaat vinden. Verder vind ik het ook heerlijk om even uit te rusten met games, boeken of een goede serie.

Yaéla van Dinteren

People Consultant
Samen met Teun, mijn Franse Bulldog, woon ik in Bussum aan de hei. Ik hou van een ochtendwandeling met een goede bak koffie. Verder ben ik vaak te vinden op het terras of op festivals met vriendinnen.

Stéphanie Bloemen

People Consultant
Als Limburger en Bourgondiër in hart en nieren en ik besteed veel tijd aan goede wijnen en lekker eten. Als ‘Amsterdammer’ wandel ik graag door de Jordaan met een dirty chai in de hand.

Esther Sander

Office & HR
Naast mijn werk ben ik druk met het verbouwen van een zee container tot tiny house.