Na mijn Hotelschool Maastricht ben ik begonnen bij Randstad en vervolgens Manager geweest van het Ordina Recruitment team waar wij 1000 hires per jaar deden met een team van 16. In 2014 heb ik De Wervingsfabriek opgericht omdat ik zeker weet dat alle kandidaten te werven zijn.

Ik sport graag, hockey, hot-yoga en in de zomer windsurfen, het liefst in Griekenland. Verder eeuwig verloofd met Sander & moeder van 2! Het glas is altijd halfvol.

Vanaf dag 1 binnen recruitment ben ik erg actief met sourcing en probeer hier nog altijd dagelijks mee bezig te zijn. Heb sterke focus op internationaal recruitment binnen IT organisaties. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met kennisdeling, coaching en trainingen.

Als ik niet werk geniet ik van Amsterdam, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel.

Na mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik gewerkt als HR medewerker en intercedent.  Via De Wervingsfabriek heb ik de afgelopen drie jaar opdrachten gedaan bij grote- en kleine bedrijven waar ik recruitmentprocessen heb opgezet en uitgevoerd. Ik vind het leuk om als meewerkend (Lead) Recruiter een recruitment afdeling weer op stoom te brengen, te professionaliseren en waar nodig met creatieve ideeën te zorgen voor meer instroom.

Wanneer ik niet aan het recruiten ben zeil ik graag, hockey ik weer, bij Hilversum & houd ik van koken, lekker eten met family & friends. 

Na mijn Master Corporate Communications ben ik het recruitment vak ingerold. Inmiddels met 8 jaar recruitment ervaring , waaronder vier jaar bij Michael Page en vier jaar als Corporate Recruiter voor snelgroeiende (tech) bedrijven. Werken in een dynamische, internationale omgeving past goed bij me. In de afgelopen opdrachten bij Visualfabriq en Bol.com heb ik laten zien dat alle vacatures in te vullen zijn met de juiste aanpak.

Ik woon in Amsterdam met Ruben & onze 2 katten en ben veel te vinden (als het mag) op het terras, in de sportschool of op de yogamat.  

Tijdens mijn bachelor psychologie heb ik de richting Arbeids- en Organisatiepsychologie gekozen. Het selecteren, opleiden, coachen en behouden van de juiste werknemers vind ik erg interessant. Om deze reden ben ik vanaf begin september 2020 begonnen bij De Wervingsfabriek als Talent Sourcer bij Trunkrs!

Daarnaast ben ik dit jaar begonnen met volleyballen en ga ik naar de sportschool. Ook houd ik ervan om met vrienden af te spreken, ben ik dol op spelletjes spelen, reizen en naar festivals gaan.

Na mijn bachelor Sociologie, ben ik bezig met een Master New Media Design. Bij de Wervingsfabriek ben ik begonnen als Talent Sourcer maar werk ik nu als "Content Creator" en ben ik verantwoordelijk voor content op de website, LinkedIn & Instagram.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe creatieve dingen te ondernemen, met vrienden een biertje te doen in de kroeg of met huisgenoten lekker te koken. Er is altijd wel iemand hiervoor thuis aangezien het ook 25 huisgenoten zijn(!).

Naast mijn bachelor International Relations and Organizations aan de Leidse Universiteit werk ik als General Assistant bij de Wervingsfabriek. In mijn vrije tijd ben ik actief bij de studenten roeivereniging Njord en zomers doe ik graag ook andere watersporten als zeilen en windsurfen. Ook houd ik veel van koken, films kijken, uitgaan, zingen en reizen.

Het is altijd mijn droom geweest om de opvolger van Robert ten Brink te worden voor All you need is love. Aangezien Robert nog geen vervanger nodig heeft heb ik een alternatief gevonden om mensen bij elkaar te brengen

Met een afgeronde HBO Cultureel en Maatschappelijke Vorming met een Minor Psychologie en vier jaar ervaring binnen Werving & Selectie werk ik nu met veel plezier als Corporate Recruiter bij DWF!

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde ben ik aan de slag gegaan als Recruiter.  Na 2,5 jaar actief te zijn binnen de Werving & Selectie  (Finance & Tech) heb ik het besluit genomen om als Corporate Recruiter verder te leren bij DWF. Naast werk houd ik van bakken en eten is dan ook wel mijn grote liefde. Ook breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Sporten gaat de laatste tijd minder (zwangerschap) maar hopelijk kan ik fitnessen hierna weer oppakken.

Na mijn bachelor Psychologie ben ik begin maart 2021 via de Wervingsfabriek als recruiter het werkveld toegetreden. Altijd al ben ik gefascineerd geweest in het proces achter ‘het juiste poppetje op de juiste positie vinden’. Ik ben daarom erg gedreven om mezelf hierin te ontwikkelen en met deze kennis en vaardigheden anderen van dienst te kunnen zijn!

Sinds kort woon ik met twee vrienden in een appartement in Utrecht en voetbal ik in de weekenden met een vriendenteam. Als mijn master is afgerond wil ik ook heel graag nog gaan reizen!

‘I’ll be back’ Dat geldt ook voor mij! Na een zijsprongetje in mijn carrière, realiseerde ik mij dat ik weer terug wilde naar recruitment. Ik heb een achtergrond binnen bureau IT-recruitment, Media project management en een IT startup.  Samen met mijn vriend en corona puppy Charlie, woon ik in Amsterdam. Tijdens mijn studerende leven heb ik in Engeland, Nederland en Amerika gestudeerd.

Na mijn Master heb ik gewerkt in Recruitment en Sales. Ik boek graag resultaat en haal veel energie uit het maken van de juiste match, voor zowel de werkgever als de werknemer.

Naast mijn werk bij De Wervingsfabriek, heb ik een eigen bedrijf in de beauty sector. Ik woon in Utrecht en vind het heerlijk om lekker op het terras te genieten van een hapje en een drankje.

Nu ik afgelopen zomer mijn bachelor Psychologie heb afgerond, sprak mij het aan om alles wat ik heb geleerd in praktijk te brengen. Daarom begin ik in september 2021 namens De Wervingsfabriek als Recruiter bij KienIA. In het begin combineer ik deze werkzaamheden nog met mijn bachelor Kunstmatige Intelligentie, maar vanaf februari besteed ik al mijn tijd aan KienIA.
Gelukkig niet echt al mijn tijd, in mijn vrije tijd ben ik namelijk actief bij mijn studentenvoetbalvereniging waar ik zelf speel, een team train en activiteiten organiseer vanuit een commissie. Daarnaast kook ik graag wanneer ik er tijd voor heb en vind ik het heerlijk dat de horeca weer open is!

Na mijn bachelor Humanistiek afgerond te hebben was ik op zoek naar een plek om mensgericht werk te kunnen doen. Door Sourcing & het voeren van gesprekken kan ik voor zowel werkgever als werkzoekende belangrijk zijn en dat is wat dit werk voor mij mooi maakt.

In mijn vrije tijd hou ik van voetballen, festivals en speel ik ook gitaar!

Na mijn HAVO ben ik nu bezig met mijn Bachelor Werktuigbouwkunde op de Hogeschool Utrecht. Ik ben goed met getallen, data en ik hou van het oplossen van problemen. Daarnaast vind ik het leuk om te netwerken en verschillende mensen te spreken. Daarom werk ik als Talent Sourcer.

Ik word heel vrolijk van goed gezelschap met lekker eten en een biertje. Verder vind ik sporten belangrijk en op zijn tijd een festival.

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar collega’s om ons team te komen versterken!