Na mijn Hotelschool Maastricht ben ik begonnen bij Randstad en vervolgens Manager geweest van het Ordina Recruitment team waar wij 1000 hires per jaar deden met een team van 16. In 2014 heb ik De Wervingsfabriek opgericht omdat ik zeker weet dat alle kandidaten te werven zijn.

Ik sport graag, hockey, hot-yoga en in de zomer windsurfen, het liefst in Griekenland. Verder eeuwig verloofd met Sander & moeder van 2! Het glas is altijd halfvol.

Vanaf dag 1 binnen recruitment ben ik erg actief met sourcing en probeer hier nog altijd dagelijks mee bezig te zijn. Heb sterke focus op internationaal recruitment binnen IT organisaties. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met kennisdeling, coaching en trainingen.

Als ik niet werk geniet ik van Amsterdam, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel.

Na mijn studie Toegepaste Psychologie begon ik als HR medewerker waar recruitment onderdeel van uitmaakte, dat vond ik leuk! Ik maakte de overstap naar intercedent, daar heb ik veel geleerd over recruitment en sales. Via De Wervingsfabriek heb ik opdrachten gedaan bij grote- en kleine bedrijven waar ik recruitmentprocessen heb opgezet en uitgevoerd. Ik ben thuis in de tech, sales en staff profielen en inzetbaar voor 360 graden recruitment.

Wanneer ik niet aan het recruiten ben, vind ik het leuk te ondernemen en creatief bezig te zijn. Daarom ben ik een bedrijfje gestart waarbij ik in mijn vrije tijd samen met een vriendin door ons handgemaakte oorbellen verkoop. Daarnaast houd ik van koken, lekker eten en omring ik mij graag met vrienden en vriendinnen.

Na mijn Master Corporate Communications ben ik het recruitment vak ingerold. Inmiddels alweer met 6+ jaar recruitment ervaring , waaronder 4 jaar bij Michael Page en 2,5 jaar als Corporate Recruiter voor snelgroeiende (tech) bedrijven. Werken in een dynamische, snelle en groeiende omgeving past goed bij me. Op dit moment ben ik aan de slag als International Tech Scale-Up Recruiter bij Visualfabriq.

Daarnaast woon ik in Amsterdam met mijn verloofde en 2 katten en ben ik veel te vinden (als het mag) op het terras, in de sportschool/op de yogamat en soms ook in een museum. En als het even kan pak ik de kans om een nieuw stukje van de wereld te ontdekken.

Tijdens mijn bachelor psychologie heb ik de richting Arbeids- en Organisatiepsychologie gekozen. Het selecteren, opleiden, coachen en behouden van de juiste werknemers vind ik erg interessant. Om deze reden ben ik vanaf begin september 2020 begonnen bij De Wervingsfabriek als Talent Sourcer bij Trunkrs!

Daarnaast ben ik dit jaar begonnen met volleyballen en ga ik naar de sportschool. Ook houd ik ervan om met vrienden af te spreken, ben ik dol op spelletjes spelen, reizen en naar festivals gaan.

Na klaar te zijn met mijn bachelor Sociologie, ben ik nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij De Wervingsfabriek heb ik een plek gevonden waar ik mijn opgedane kennis en sociale vaardigheden kan toepassen in mijn werk. Namens DWF ga ik aan de slag bij Inergy als Talent Sourcer. Daarnaast ben ik creatief en vindingrijk, waar ik gebruik van maak voor het creëren van content voor DWF.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe creatieve dingen te ondernemen, met vrienden een biertje te doen in de kroeg (als het weer mag) of met huisgenoten lekker te koken. Er is altijd wel iemand hiervoor thuis aangezien het ook 25 huisgenoten zijn(!).

Naast mijn bachelor International Relations and Organizations aan de Leidse Universiteit werk ik sinds kort ook als General Assistant en Junior Recruiter bij de Wervingsfabriek. Verder heb ik ervaring met administratief werk bij Triple P. Daar heb ik me iets langer dan een jaar gebogen over de financiële zaken en andere kantoor taakjes. Talent Sourcing zie ik als een hele leuke nieuwe uitdaging, en waar beter dan bij De Wervingsfabriek?

In mijn vrije tijd ben ik actief bij de studenten roeivereniging Njord en zomers doe ik graag ook andere watersporten als zeilen en windsurfen. Ook houd ik veel van koken, films kijken, uitgaan, zingen en reizen. De meesten omschrijven mij als een vrolijke babbelaar, het liefst ben ik de hele dag onder de mensen.

Het is altijd mijn droom geweest om de opvolger van Robert ten Brink te worden voor All you need is love. Aangezien Robert nog lang geen vervanger nodig heeft heb ik een alternatief gevonden om mensen bij elkaar te brengen😉

Met mensen in contact staan is de rode draad binnen mijn eerdere (werk)ervaringen. Met een afgeronde HBO Cultureel en Maatschappelijke Vorming met een Minor Psychologie van Studiekeuze- en Loopbaanbegeleiding en vier jaar ervaring binnen het recruitment is De Wervingsfabriek een mooie stap.

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde ben ik aan de slag gegaan als recruiter bij een uitzendbureau. Na 2 jaar actief te zijn binnen de Finance en IT wereld, heb ik besluit genomen om uit de uitzendbranche te stappen. Sinds kort gestart bij de Wervingsfabriek en ga ik aan de slag als Corporate Recruiter. Mijn specialisme ligt bij het werven van Finance en IT specialisten.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te koken/bakken, eten is dan ook wel mijn grote liefde. Daarnaast vind ik het leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden. Sporten gaat helaas laatste tijden minder, maar hopelijk kan ik fitnessen snel weer oppakken.

Na mijn bachelor Psychologie ben ik begin maart 2021 via de Wervingsfabriek als recruiter het werkveld toegetreden. Altijd al ben ik gefascineerd geweest in het proces achter ‘het juiste poppetje op de juiste positie vinden’. Ik ben daarom erg gedreven om mezelf hierin te ontwikkelen en met deze kennis en vaardigheden anderen van dienst te kunnen zijn!

Sinds kort woon ik met twee vrienden in een appartement in Utrecht en ondanks dat ik daar mijn handen al vol aan heb, voetbal ik in de weekenden met een vriendenteam en probeer ik mijn tijd op te vullen door het afspreken met mijn vrienden. Na het afronden van mijn master wil ik het liefst nog gaan reizen, maar voor nu doe ik het met de stedentrips tijdens de vakanties.

‘I’ll be back’ Dat geldt ook voor mij! Na een zijsprongetje in mijn carrière, realiseerde ik mij dat ik weer terug wilde naar recruitment. De skills die je nodig hebt voor dit vak zijn mij altijd bijgebleven en ik had weer zin om daarmee aan de slag te gaan.

Samen met mijn vriend en corona puppy Charlie, woon ik in Amsterdam. Tijdens mijn studerende leven heb ik in Engeland, Nederland en Amerika gestudeerd. Verder heb ik een achtergrond binnen bureau IT-recruitment, Media project management en een IT startup. En nu..? Ben ik weer terug in het recruitment en ben ik met veel plezier gestart bij De Wervingsfabriek!

Sinds het afronden van mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie, heb ik bij een aantal bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan in Recruitment, Accountmanagement en Sales. Ik boek graag resultaat en haal veel energie uit het maken van de juiste match, voor zowel de werkgever als de werknemer.

Naast mijn werk bij De Wervingsfabriek, heb ik een eigen bedrijf in de beauty sector. Ik woon in Utrecht en vind het heerlijk om lekker op het terras te genieten van een hapje en een drankje. En om dat eten en drinken een beetje te compenseren, loop ik regelmatig een rondje hard.

Tijdens mijn studie Communicatie ben ik het recruitment vak ingerold. Sinds kort ben ik met plezier als Recruiter werkzaam bij de Wervingsfabriek. Met mensen in contact staan en de juiste match maken, geeft mij veel energie. De Wervingsfabriek is een mooie stap om mezelf te ontwikkelen in het recruitment vak!

Naast mijn werk bij De Wervingsfabriek, heb ik een eigen kledingwebshop. Mijn liefde voor fashion, ondernemen en creativiteit is ontstaan in mijn studententijd. In mijn vrije tijd ben ik veel series aan het kijken en lekker aan het snoepen. Verder vind ik het super gezellig om met vriendinnen een hapje en een drankje te doen. Om alles te compenseren kun je mij 2x per week in de sportschool vinden met mijn favoriete personal trainer.

Na mijn bachelor Humanistiek afgerond te hebben merkte ik dat het tijd was voor een volgende stap. Via via ben ik bij de Wervingsfabriek gekomen en dit was de perfecte plek om mensgericht werk te kunnen doen en te kunnen professionaliseren. Door middel van Sourcen en Recruiten kan ik voor zowel werkgever als werkzoekende belangrijk zijn en dat is wat dit werk voor mij mooi maakt.

In mijn vrije tijd hou ik van voetballen, ga ik regelmatig naar de sportschool en speel ik gitaar. Met mijn vrienden naar het terras, de kroeg, een festival of een parkje vind ik ook genieten en tegen een avondje Netflixen zeg ik nooit nee.

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar collega’s om ons team te komen versterken!