Na mijn Hotelschool Maastricht ben ik begonnen bij Randstad en vervolgens Manager geweest van het Ordina Recruitment team waar wij 1000 hires per jaar deden met een team van 16. In 2014 heb ik De Wervingsfabriek opgericht omdat ik zeker weet dat alle kandidaten te werven zijn.

Ik sport graag, hockey, hot-yoga en in de zomer windsurfen, het liefst in Griekenland. Verder eeuwig verloofd met Sander & moeder van 2! Het glas is altijd halfvol.

Vanaf dag 1 binnen recruitment ben ik erg actief met sourcing en probeer hier nog altijd dagelijks mee bezig te zijn. Heb sterke focus op internationaal recruitment binnen IT organisaties. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met kennisdeling, coaching en trainingen.

Als ik niet werk geniet ik van Amsterdam, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel.

Na mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik gewerkt als HR medewerker en intercedent.  Via De Wervingsfabriek heb ik de afgelopen drie jaar opdrachten gedaan bij grote- en kleine bedrijven waar ik recruitmentprocessen heb opgezet en uitgevoerd. Ik vind het leuk om als meewerkend (Lead) Recruiter een recruitment afdeling weer op stoom te brengen, te professionaliseren en waar nodig met creatieve ideeën te zorgen voor meer instroom.

Wanneer ik niet aan het recruiten ben zeil ik graag, hockey ik weer, bij Hilversum & houd ik van koken, lekker eten met family & friends. 

Na mijn Master Corporate Communications ben ik het recruitment vak ingerold. Inmiddels met 8 jaar recruitment ervaring , waaronder vier jaar bij Michael Page en vier jaar als Corporate Recruiter voor snelgroeiende (tech) bedrijven. Werken in een dynamische, internationale omgeving past goed bij me. In de afgelopen opdrachten bij Visualfabriq en Bol.com heb ik laten zien dat alle vacatures in te vullen zijn met de juiste aanpak.

Ik woon in Amsterdam met Ruben & onze 2 katten en ben veel te vinden (als het mag) op het terras, in de sportschool of op de yogamat.  

Tijdens mijn bachelor psychologie heb ik de richting Arbeids- en Organisatiepsychologie gekozen. Het selecteren, opleiden, coachen en behouden van de juiste werknemers vind ik erg interessant. Om deze reden ben ik vanaf begin september 2020 begonnen bij De Wervingsfabriek als Talent Sourcer bij Trunkrs!

Daarnaast ben ik dit jaar begonnen met volleyballen en ga ik naar de sportschool. Ook houd ik ervan om met vrienden af te spreken, ben ik dol op spelletjes spelen, reizen en naar festivals gaan.

Na mijn bachelor Sociologie, ben ik bezig met een Master New Media Design. Bij de Wervingsfabriek ben ik begonnen als Talent Sourcer maar werk ik nu als "Content Creator" en ben ik verantwoordelijk voor content op de website, LinkedIn & Instagram.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe creatieve dingen te ondernemen, met vrienden een biertje te doen in de kroeg of met huisgenoten lekker te koken. Er is altijd wel iemand hiervoor thuis aangezien het ook 25 huisgenoten zijn(!).

Na 4 jaar aan de bureauzijde te hebben gewerkt, begin ik nu aan een nieuw avontuur bij de Wervingsfabriek. Hoe gaaf is het om mensen aan hun droombaan te helpen binnen toffe bedrijven. Zelf woon ik in Amsterdam en maak dan graag een wandeling langs de mooie Amstel.

 

Wanneer ik niet aan het werk ben, zie je me vaak aan het sporten. Sinds 6 maanden ben ik verslaafd aan Padel (soort van Tennis). Ook kan ik schaamteloos op de bank liggen kijken naar een foute Netflix serie met een grote zak chips.

Het is altijd mijn droom geweest om de opvolger van Robert ten Brink te worden voor All you need is love. Aangezien Robert nog geen vervanger nodig heeft heb ik een alternatief gevonden om mensen bij elkaar te brengen

Met een afgeronde HBO Cultureel en Maatschappelijke Vorming met een Minor Psychologie en vier jaar ervaring binnen Werving & Selectie werk ik nu met veel plezier als Corporate Recruiter bij DWF!

Na de studie Leisure Management ben ik via een oud klasgenoot begonnen in de uitzendbranche en vind ik het nog steeds zo gaaf om de match tussen een bedrijf, functie en kandidaat te maken! Ik heb de afgelopen jaren veel recruitment processen mogen opzetten en uitbreiden en vind het leuk om met creatieve ideeën te zorgen voor de beste kandidaten.

Op Texel ben ik een paar keer per jaar te vinden, dit omdat ik gek ben op het strand! Ook ga dik graag op pad met mijn vriend en dochter of spreek ik met vrienden af. Ik heb een grote liefde voor honden dus kan niet wachten tot onze puppy er is.

Na het afronden van mijn HBO opleiding Pedagogiek ben ik gestart als Recruiter bij YoungCapital uitzendbureau. Ik wilde graag mensen verder helpen, maar wel graag in de commerciële wereld! Mensen aan een baan helpen was voor mij de perfecte combinatie. Na 6 jaar uitzendland wilde ik graag meer verdieping in mijn functie. Om die reden ben ik gestart bij De wervingsfabriek!
In mijn vrije tijd ben ik vooral met vrienden en familie te vinden op het terras! Ter compensatie bootcamp ik 3 keer per week lekker in de buitenlucht. Elk jaar maken mijn vriend Bart en ik graag een verre reis. Wij vinden het fantastisch om nieuwe culturen te ontdekken en ons te laten verrassen door de natuur!

‘I’ll be back’ Dat geldt ook voor mij! Na een zijsprongetje in mijn carrière, realiseerde ik mij dat ik weer terug wilde naar recruitment. Ik heb een achtergrond binnen bureau IT-recruitment, Media project management en een IT startup.  Samen met mijn vriend en corona puppy Charlie, woon ik in Amsterdam. Tijdens mijn studerende leven heb ik in Engeland, Nederland en Amerika gestudeerd.

Nu ik afgelopen zomer mijn bachelor Psychologie heb afgerond, sprak mij het aan om alles wat ik heb geleerd in praktijk te brengen. Daarom begin ik in september 2021 namens De Wervingsfabriek als Recruiter bij KienIA. In het begin combineer ik deze werkzaamheden nog met mijn bachelor Kunstmatige Intelligentie, maar vanaf februari besteed ik al mijn tijd aan KienIA.
Gelukkig niet echt al mijn tijd, in mijn vrije tijd ben ik namelijk actief bij mijn studentenvoetbalvereniging waar ik zelf speel, een team train en activiteiten organiseer vanuit een commissie. Daarnaast kook ik graag wanneer ik er tijd voor heb en vind ik het heerlijk dat de horeca weer open is!

Tijdens mijn Master Bestuurskunde ben ik begonnen met werken bij de Wervingsfabriek. Inmiddels zit ik enorm op mijn plek als Corporate Recruiter bij Veloretti. Binnenkomen in een groeiend bedrijf en kijken hoe je voor hen de beste mensen kunt vinden is een super leuke & uitdagende job.
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om met vrienden te zijn. Lekker poolen, kaarten of schaken - liefst in de kroeg. Ook sta ik 2x per week op het voetbalveld met wisselend succes.

Yassou! (= hallo in het Grieks)

Na een bachelor aan de Hotelschool en 3,5 jaar werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche, ben ik begonnen bij de Wervingsfabriek. Zoals je misschien al ziet aan mijn naam, ben ik half-Grieks, en ik heb 18 jaar op het mooie eiland Kreta gewoond, waar ik regelmatig nog te vinden ben. Ik ben recent begonnen aan een opleiding aan de VU, en ben graag buiten voor een wandeling of hardlooprondje, maar zit net zo lekker op de bank met een boek en een kop thee.

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie leerde ik het recruitmentvak kennen toen ik stage liep bij een uitzendbureau. Na mijn studie ben hier een aantal jaar blijven werken, tot ik besloot dat ik iets anders wilde proberen. De laatste twee (corona) jaren werkte ik in de bancaire sector, maar ik miste het recruitment waardoor ik met veel plezier aan de slag ben gegaan bij De Wervingsfabriek.

Samen met mijn vriend woon ik in Amsterdam, waar er genoeg leuke restaurantjes te vinden om gezellig met vrienden en familie uit eten te gaan of te borrelen. Verder vind ik het leuk om te wielrennen, kijk ik graag (crime) series en ben ik gek op mijn ‘honden neef’ Frenkie.

Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag sta ik op het schoolplein. Ik heb dus 2 kinderen van 4 en 9 jaar. Die van 9 jaar voetbalt 4 keer per week, dus ik speel geregeld voetbalmoeder;) Verder sport ik graag en pak ik momenteel hardlopen weer op, maar dat gaat nog niet van een leien dakje. Verder ben ik bang voor Slangen.. Binnen de Wervingsfabriek zal mij meer richten op het opzetten van de People en Culture tak waarmee we start ups en scales up naast recruitment verder kunnen helpen met groeien.

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar collega’s om ons team te komen versterken!