Roos Dekker

Roos Dekker

Na mijn Hotelschool Maastricht ben ik begonnen bij Randstad en vervolgens Manager geweest van het Ordina Recruitment team waar wij 1000 hires per jaar deden met een team van 16. In 2014 heb ik De Wervingsfabriek opgericht omdat ik zeker weet dat alle kandidaten te werven zijn.

Ik sport graag, hockey, hot-yoga en in de zomer windsurfen, het liefst in Griekenland. Verder eeuwig verloofd met Sander & moeder van 2! Het glas is altijd halfvol.

Corporate Recruitment
Employer Branding
Trainer & Coach
Guido Dekker

Guido Dekker

Vanaf dag 1 binnen recruitment ben ik erg actief met sourcing en probeer hier nog altijd dagelijks mee bezig te zijn. Heb sterke focus op internationaal recruitment binnen IT organisaties. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met kennisdeling, coaching en trainingen.

Als ik niet werk geniet ik van Amsterdam, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel.

Corporate Recruitment
Linkedin Pro Search & Hunt
Employer Branding
Steven Schoon

Steven Schoon

Via De Wervingsfabriek ben ik begonnen als Talent Sourcer en doorgegroeid naar Interim Tech Recruiter. Ik heb inmiddels opdrachten gedaan voor Kadenza, Bloomreach en Emakina.

Naast mijn werk als recruiter hou ik ervan om uit te waaien in Zeeland, studeer ik parttime Milieuwetenschappen en moet iedereen even normaal doen met al die vliegreizen en dergelijke.

Corporate Recruitment
Linkedin Pro Search & Hunt
Projectleider
Merit van Wijland

Merit van Wijland

Na het afronden van mijn rechtenstudie ben ik aan de slag gegaan als recruiter. Hier ligt nog steeds mijn passie! Het contact met de mensen, zowel intern als extern, het vinden van de juiste kandidaat, nadenken over (nieuwe) strategieën.. Het zijn allemaal dingen waar ik energie van krijg!

Daarbij ben ik moeder van 2 zoons, houd ik van koken en lekker eten, sporten, reizen en leuke dingen doen met vrienden. Maar gewoon thuis zijn met mijn mannen is ook feest!

W&S en Corporate Recruitment
Interviewtechnieken
Linkedin Pro Search & Hunt