Roos Dekker

Na mijn Hotelschool Maastricht ben ik begonnen bij Randstad en vervolgens Manager geweest van het Ordina Recruitment team waar wij 1000 hires per jaar deden met een team van 16. In 2014 heb ik De Wervingsfabriek opgericht omdat ik zeker weet dat alle kandidaten te werven zijn.

Ik sport graag, hockey, hot-yoga en in de zomer windsurfen, het liefst in Griekenland. Verder eeuwig verloofd met Sander & moeder van 2! Het glas is altijd halfvol.

Corporate Recruitment
Employer Branding
Trainer & Coach

Guido Dekker

Vanaf dag 1 binnen recruitment ben ik erg actief met sourcing en probeer hier nog altijd dagelijks mee bezig te zijn. Heb sterke focus op internationaal recruitment binnen IT organisaties. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met kennisdeling, coaching en trainingen.

Als ik niet werk geniet ik van Amsterdam, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel.

Corporate Recruitment
Linkedin Pro Search & Hunt
Employer Branding

Miriam Dirkse

Na mijn studie communicatie management ben ik direct aan de slag gegaan als recruiter bij een detacheringsbureau. Na 5 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor sourcing, employer branding, aansturen van het recruitment team en sales heb ik de stap gemaakt naar corporate recruiter. Met veel plezier ben ik nu werkzaam als corporate recruiter bij De Wervingsfabriek en ondersteun bedrijven op het gebied van recruitment. Ik heb het afgelopen jaar me ingezet voor Kadenza, Vialis en Qelp. Bij Kadenza heb ik het Loyalty programma opgezet, mijn blog vertelt je hier meer over.

Naast de 40 uur die ik werk ben ik te vinden op het hockeyveld en probeer ik mooie reizen te maken.

W&S en Corporate Recruitment
Employer Branding
LinkedIn Pro Search & Hunt

Marlies Vernhout

Na mijn studie Toegepaste Psychologie begon ik als HR medewerker waar recruitment onderdeel van uitmaakte, dat vond ik leuk! Ik maakte de overstap naar intercedent, daar heb ik veel geleerd over recruitment en sales. Via De Wervingsfabriek heb ik opdrachten gedaan bij grote- en kleine bedrijven waar ik recruitmentprocessen heb opgezet en uitgevoerd. Ik ben thuis in de tech, sales en staff profielen en inzetbaar voor 360 graden recruitment.

Wanneer ik niet aan het recruiten ben, vind ik het leuk te ondernemen en creatief bezig te zijn. Daarom ben ik een bedrijfje gestart waarbij ik in mijn vrije tijd samen met een vriendin door ons handgemaakte oorbellen verkoop. Daarnaast houd ik van koken, lekker eten en omring ik mij graag met vrienden en vriendinnen.

Corporate Recruitment
LinkedIn Pro Search & Hunt
Sales