Roos Dekker

Na mijn Hotelschool Maastricht ben ik begonnen bij Randstad en vervolgens Manager geweest van het Ordina Recruitment team waar wij 1000 hires per jaar deden met een team van 16. In 2014 heb ik De Wervingsfabriek opgericht omdat ik zeker weet dat alle kandidaten te werven zijn.

Ik sport graag, hockey, hot-yoga en in de zomer windsurfen, het liefst in Griekenland. Verder eeuwig verloofd met Sander & moeder van 2! Het glas is altijd halfvol.

Corporate Recruitment
Employer Branding
Trainer & Coach

Guido Dekker

Vanaf dag 1 binnen recruitment ben ik erg actief met sourcing en probeer hier nog altijd dagelijks mee bezig te zijn. Heb sterke focus op internationaal recruitment binnen IT organisaties. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met kennisdeling, coaching en trainingen.

Als ik niet werk geniet ik van Amsterdam, zwem en voetbal ik en ga zo vaak mogelijk naar m’n strandhuisje op Texel.

Corporate Recruitment
Linkedin Pro Search & Hunt
Employer Branding

Marlies Vernhout

Na mijn studie Toegepaste Psychologie begon ik als HR medewerker waar recruitment onderdeel van uitmaakte, dat vond ik leuk! Ik maakte de overstap naar intercedent, daar heb ik veel geleerd over recruitment en sales. Via De Wervingsfabriek heb ik opdrachten gedaan bij grote- en kleine bedrijven waar ik recruitmentprocessen heb opgezet en uitgevoerd. Ik ben thuis in de tech, sales en staff profielen en inzetbaar voor 360 graden recruitment.

Wanneer ik niet aan het recruiten ben, vind ik het leuk te ondernemen en creatief bezig te zijn. Daarom ben ik een bedrijfje gestart waarbij ik in mijn vrije tijd samen met een vriendin door ons handgemaakte oorbellen verkoop. Daarnaast houd ik van koken, lekker eten en omring ik mij graag met vrienden en vriendinnen.

Corporate Recruitment
LinkedIn Pro Search & Hunt
Sales

Sanne Franken

Ruim drie jaar geleden ben ik gestart in de recruitment in de IT branche, na een jaar een zijstap te hebben gemaakt in een andere branche, ben ik sinds mei aan het werk bij de Wervingsfabriek. Ik heb mij naast het recruiten ook altijd bezig gehouden met recruitment marketing.

In mijn vrije tijd tennis ik en zwem ik een keer per week met mijn vader, met de bijbehorende koffie als standaard afsluiting. Verder houd ik van mooie reizen maken met mijn vriend en zit ik graag op het terras met vriendinnen.

W&S Recruitment
Gesprekstechnieken
Recruitment Marketing