Interim Recruitment

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en professionaliseren van recruitment afdelingen voor scale-ups zodat duurzame groei kan worden gerealiseerd. Zo maken wij  gebruik van de zes building blocks hiernaast om succesvol te zijn. Voorafgaand aan de opdracht gaan wij samen in gesprek om een passend plan te maken voor jouw organisatie. Tijdens de opdracht werken wij altijd uit naam van jouw organisatie en blijft alle data bij jullie. Zo zorgen wij ervoor dat onze recruitment experts jou helpen in het behalen van de recruitment doelstellingen.

Onze 6 building blocks

Wij beginnen bij het recruitmentproces organiseren, structureren en afstemmen op de hiring managers, bijvoorbeeld door een Applicant Tracking System (ATS) te implementeren. Daarnaast is het van belang om een referral programma op te zetten en onder de aandacht te brengen bij jouw medewerkers. Ook pakken wij de talent sourcing op, waar onze experts een uitgebreide intake hebben over de vacature van een hiring manager. Er wordt duidelijk afgesproken waar gehunt mag worden. Tijdens het sourcen wordt er nauwkeurig bijgehouden wie benaderd wordt om dit goed te kunnen rapporteren naar jullie. Vanzelfsprekend gaan wij integer om met de kandidaten en zorgen wij voor goede opvolging van de reacties.

Vervolgens zetten wij jouw organisatie goed neer als werkgevermerk, in samenwerking met jullie marketingafdeling. Daarnaast is het van belang dat iedereen op de hoogte is van de nieuwste kennis en die dragen wij graag over in de vorm van een training, bijvoorbeeld een interviewtraining voor de beste candidate experience. Als laatste is het essentieel dat kandidaten die aangenomen worden, goed opgevangen worden en zich direct op hun plek voelen bij jullie.

Ben jij op zoek naar een van onze recruitment experts, zoals een talent sourcer, recruiter of Head of Talent Acquisition? Neem dan contact met ons op.

Get in touch!

Dit is wat wij doen

RPO

Bij Recruitment Process Outsourcing bepalen wij samen de instroom-behoefte en belangrijkste KPI’s.

Lees meer
Interim HR

Groei ontstaat door op het juiste moment de juiste mensen op de juiste posities te zetten, en vervolgens te behouden.

Lees meer
Onze diensten