Een master combineren met werken bij DWF

13 oktober 2023

3 min

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen over jouw rol binnen DWF?

Ik ben Eleni, ik werk nu iets langer dan een jaar bij DWF als recruiter. Op dit moment ben ik werkzaam bij Greener Power Solutions, een leuke scale-up in Amsterdam die onder andere batterijen verhuurt voor de evenementen-, bouw- en infrastructuursector. Buiten werk kun je me vaak vinden op de VU, op de bank met een goed boek, of in de yogastudio.

Welke studie doe je nu, hoe is het om dit te combineren met jouw werkzaamheden als recruiter?

Ik ben momenteel bezig met mijn MSc Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit. Tijdens mijn sollicitatiegesprek bij De Wervingsfabriek had ik al aangegeven dat ik deze master zou volgen; gelukkig was dit geen enkel probleem. Meteen werd mij verteld dat ik niet de enige zou zijn, aangezien meerdere collega’s ook een studie naast hun werk volgen. Dat gaf me meteen al een fijn gevoel!

Waarom werk je juist bij DWF?

Heb je even? Hahaha. Ik voelde me thuis binnen de eerste vijf minuten na binnenkomst op het kantoor. Dat is voor mij heel belangrijk. De collega’s zijn erg leuk en het is fijn dat je altijd iemand hebt om advies aan te vragen, want iedere recruiter komt vergelijkbare dingen tegen op het werk, of de klanten nu anders zijn of niet. Daarnaast vind ik de begeleiding van Roos en Guido heel fijn; ik weet dat ik bij hen terecht kan als ik iets wil bespreken, en weet ook dat zij het gelijk zouden aangeven als iets anders of beter kan. Die openheid en transparantie horen bij DWF en waardeer ik enorm. Ook het feit dat je als recruiter bij zoveel bedrijven van binnenuit een kijkje neemt en daar veel van leert, vind ik echt leuk! Je leert zo veel, en zo snel.

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen die je hebt ervaren bij het balanceren van werk en studie?

Het is nog weleens schakelen tussen de werk- en studiemodus. Als je na een dag werken zin hebt om een boek te lezen of te sporten, gebeurt het vaak dat ik toch de studieboeken in moet duiken. Dat kan lastig zijn. Verder vind ik de afwisseling tussen werk en studie juist heel fijn! De studiedagen voelen als een soort kleine pauze van het werk, waardoor ik op het werk weer met een frisse blik naar dingen kan kijken. Met name bij mijn studie zie ik thema’s uit de collegebanken terugkomen op de werkvloer, en dat is natuurlijk erg interessant!

Eleni