I’ll be back!

4 oktober 2021

2 min

Dat geldt ook voor mij!

Na een zijsprongetje in mijn carrière, realiseerde ik mij dat ik weer terug wilde naar recruitment.

Toch wilde ik een ander pad bewandelen binnen recruitment dan dat ik voorheen heb gedaan. Ik wilde aan de slag om kleine bedrijven te helpen groeien door mee te denken over hun strategie, talent binnen te halen en bezig te zijn met content.

Zodoende kwam ik bij De Wervingsfabriek. Een warm welkom, in een warm team, waarbij ik direct aan de slag kon als Corporate Recruiter bij een snelgroeiende scale-up. Een mooie uitdaging om echt als businesspartner mee te werken om hun ambitie waar te maken; het meest diverse IT-bedrijf van Nederland te worden.

Mijn dagen zijn erg variërend. Zo houd ik mij o.a. bezig met het vinden van talent, denk ik mee over de recruitmentstrategie en creëer ik content voor de arbeidscommunicatie. Lekker veel afwisseling en enorm leerzaam!

Naast de werkzaamheden bij mijn klant, heb ik een leuk team @De Wervingsfabriek. Vaak werken wij in teams van twee bij een klant. De meeste collega’s doen hetzelfde als ik, we werken bij verschillende snelgroeiende bedrijven waar Recruitment heel belangrijk wordt gevonden.  Het fijne is dat je De Wervingsfabriek achter je hebt staan om mee te sparren, nieuwe ideeën uit te wisselen of om gewoon lekker mee te lachen. Plezier in je werk staat hier namelijk voorop!

In het kort over mij:

Ik ben Alexandra, aangenaam! Samen met mijn vriend en puppy Charlie, woon ik in Amsterdam. Tijdens mijn studerende leven heb in Engeland, Nederland en Amerika gestudeerd. Verder heb ik een achtergrond binnen bureau IT-recruitment, Media project management en een IT startup. En nu..? Ben ik sinds een paar maanden weer terug in het recruitment vak, waar ik met veel plezier bij De Wervingsfabriek werk. Yes, I’ll be back!

 

Door Alexandra Smelt