Meer instroom door een partnerschap met DWF?

10 september 2019

2 min

Snel groeien als organisatie, samen met de Wervingsfabriek!

Is jouw organisatie 25-200 man groot en wil je harder groeien dan je nu doet met de juiste mensen? Dan is het tijd om de hulp in te schakelen van De Wervingsfabriek. Via een exclusieve unieke manier van benaderen zijn wij inmiddels succesvol bij meerdere MKB organisaties.

Welke bedrijven helpen wij Werving? Snelgroeiende MKB bedrijven die krapte op de arbeidsmarkt ervaren en meer goede medewerkers willen aannemen.
Recruitment is geen rocket science maar het is belangrijk alle schakels “Recruitment Building Blocks” goed neer te zetten.

Bij onze partners zetten wij een sterk werkgeversmerk neer, brengen wij de doelgroep in kaart en benaderen wij de juiste kandidaten & natuurlijk betrekken wij je eigen medewerkers via Referral Recruitment bij werving.

Wanneer wij samenwerken is dit een partnerschap waarbij wij werken als jullie recruitment afdeling. Dit betekent een goed proces & voldoende gesprekken om vervolgens de juiste kandidaten te kunnen aannemen. Je haalt 40% van je instroom uit Talent Sourcing, 30 % uit referrals en 30 % solliciteert via je website doordat we een duidelijk werkgeversmerk in de markt hebt gezet.

Creativiteit en exclusiviteit zijn hierbij belangrijk. Werken wij voor jullie, dan niet voor je concurrent! Wij hebben veel kennis in huis, al twintig jaar met recruitment, zowel in Nederland als voor snelgroeiende internationale organisaties (BackbaseQuintiq etc) maar met een hoofdkantoor in Nederland. We willen snel kunnen schakelen en samen succesvol kunnen zijn. Onze Recruiters & Talent Sourcers werken altijd een aantal dagen per week op jullie kantoor. Creativiteit vinden wij belangrijk, we hebben verschillende creatieve manieren om op de juiste manier de doelgroep te benaderen. Maar ook samen bedenken wij nieuwe manieren die aansluiten bij de doelgroep die jij wilt bereiken. Elke week ontvang je de juiste rapportages en wij geven je inzicht in je recruitment data (bron/ conversies/ cost per hire etc) . Klinkt dit interessant dan kom ik dit graag toelichten.

 

Door Roos Dekker