(Oude) website online!

12 maart 2015

2 min

Sinds augustus 2014 is De Wervingsfabriek een feit alleen zonder website. Veel werk, veel opdrachten en ook nog een privéleven dus wanneer moet ik nu mijn website “bouwen”, content schrijven, foto’s maken en een goed logo ontwikkelen. “Je kan het uitbesteden” en “in China maken ze heel goedkoop een goede website voor je”. Nee dat wil ik niet, maar wat wil ik wel?

Gewoon beginnen dan maar. Ik ben begonnen en de teksten heb ik  geschreven, redigeren kwam later wel (of niet). Niet kritisch zijn, gewoon schrijven en dit lukte wonderwel. Via de eigenaar van het beste koffie tentje in Bussum, de Koffie Society kwam Lisa Schonewille van Lucaweb op mijn pad. Zij is zelfstandige en werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt én helpt ondernemers met het maken van een website. Maatschappelijk verantwoord gecombineerd met ondernemingszin, dit sprak mij aan.  En ideaal voor mij; ik beheer mijn website zelf, maar heb vandaag samen met Lisa van Lucaweb deze hele website gemaakt.

De prachtige foto’s gemaakt door Kelly Noten op de hei van Bussum en het logo via een vriend van Guido, mijn compagnon in De Wervingsfabriek. Voor nieuwe opdrachten maak ik altijd gebruik van mijn netwerk en ook voor deze website blijkt dit weer het succesvolste kanaal.

Heel erg bedankt voor jullie hulp en ik hoop dat de website inzicht geeft in wat De Wervingsfabriek voor jou of je organisatie kan betekenen.

Nu een wijntje!