Werken bij DWF naast studie

7 juli 2023

2 min

Even voorstellen
Hoi! Mijn naam is Annet, een 25-jarige enthousiasteling uit Nijmegen die momenteel in Utrecht woont. Naast mijn passie voor voetbal, waarbij ik niet alleen zelf speel maar ook een herenteam train, werk ik ook bij De Wervingsfabriek.

Vincent, destijds een huisgenoot van een goede vriendin van mij, vertelde tijdens een gezellig Koningsdag huisfeestje midden in de corona periode over zijn werk bij De Wervingsfabriek. Om snelgroeiende organisaties te helpen bij het vinden van de juiste medewerkers sprak me enorm aan.

Opdrachten
Nu ben ik Talent Sourcer/Recruiter bij De Wervingsfabriek. Momenteel werk ik voornamelijk bij P1 Travel, maar ik heb ook ervaring opgedaan bij andere geweldige bedrijven zoals Inergy, Hyphe, Veloretti en KienIA. Mijn opdrachten zijn altijd divers en uitdagend. Bij P1 Travel houd ik me voornamelijk bezig met talent sourcing en het voeren van screening gesprekken. Daarentegen lag de focus bij bedrijven zoals Inergy en KienIA meer op het oppakken van creatieve projecten op het gebied van recruitment, zoals het opzetten van referral-programma’s of employer branding-plannen.

Ik werk nu bijna twee jaar bij De Wervingsfabriek, om precies te zijn 1 jaar en 10 maanden. Waarom ben ik hier blijven werken? Allereerst omdat ik gemakkelijk mijn uren kon aanpassen aan mijn studie. De flexibiliteit maakte het mogelijk om een goede balans te vinden tussen werk en studie. Daarnaast is de werksfeer ontzettend gezellig en leer je hier snel nieuwe dingen. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd hoe ik effectief kan omgaan met verschillende stakeholders, zoals hiring managers en C-level executives.

Combinatie werk en studie
Een van de meest bijzondere aspecten van mijn tijd bij De Wervingsfabriek is hoe ik mijn werk heb kunnen combineren met mijn studie. Zo nu en dan heb ik zelfs tijdens het werk kunnen studeren, vooral wanneer ik op locatie bij klanten was waar ik de vrijheid had om hybride te werken.