Bol.com

Interim Tech Recruiter

Verbeterde candidate experience

5+ hires per maand

Bol.com, ‘de winkel van ons allemaal’. Hét platform voor online bestellingen, met veel verschillende afdelingen (expertises) om voor te werven en te werken; zoals data & analytics, tech, commercie, logistiek en platform. Hun hoofdkantoor zit in Utrecht. 

De vraag

Bol.com heeft door de snelle groei te maken met zeer veel vacatures voor hoogopgeleide mensen. Zij waren op zoek naar een interimmer die hen kan ondersteunen in het tech team. Bol.com maakt relocation mogelijk en de voertaal is Engels.

Onze inzet

In 2021 heeft Relinde Boerman als interim tech recruiter zeer succesvol voor bol.com geworven. Zij heeft onder andere een vacature die al 1,5 jaar open stond vervuld door de relocation van een kandidaat uit Colombia. Sinds 2022 is Wesley Schreuder bij Bol.com werkzaam als interim platform recruiter, met gemiddeld 5+ hires per maand. Onze interim recruiters werken ook mee op Bol.com projecten binnen het recruitmentteam, zoals bijvoorbeeld de verbetering van de “candidate experience”. 

‘‘De Wervingsfabriek heeft een sterke achtergrond in recruitment en kan daarom goed adviseren op uiteenlopende vraagstukken. De medewerkers die wij hebben leren kennen waren allemaal goed in hun vak en hebben ons in korte tijd echt geholpen om nieuwe plannen en projecten van de grond te krijgen.’’