Land Life

Recruitment & HR admin

Recruitment Process Outsourcing

Invulling alle vacatures 20+

Land Life Company runt overal ter wereld herbebossingsprojecten. Met behulp van slimme technologieën plant het bedrijf bomen en monitort het hun ontwikkeling. De betekenisvolle onderneming heeft inmiddels meer dan 1,3 miljoen bomen geplant en daarmee zo’n 1.800 voetbalvelden aan verwoest land hersteld. 

Vraag 

Land Life had geen aparte Recruitmentafdeling en werving was belegd bij HR en de Hiring Managers. Alle kandidaten kwamen binnen via Werving & Selectie bureaus, er was geen focus op recruitment, de juiste mensen werden nog niet gevonden en Land Life als duurzame top of mind employer was onbekend. Er waren wel 20 openstaande vacatures in NL, Australie en USA.

Onze inzet

Wij zijn de Recruitmentafdeling van LandLife gestart met Guido als Head of Talent Acquisition 24 uur per week en Thao 24 als Recruiter. We schalen op en af met extra sourcing wanneer er extra capaciteit nodig is.

Het resultaat

We hebben een Recruitmentplan gemaakt, de recruitmentstrategie bepaald en zijn begonnen met nieuwe vacatureteksten en werving van de juiste profielen. 

Wij hebben proactief kandidaten benaderd maar ook gezorgd dat vacatures op de juiste plekken zichtbaar werken. De Hiring Managers hebben interviewtraining gekregen en ontvangen wekelijks een rapportage met recruitment data. Wij hebben de afgelopen 6 maanden alle vacatures ingevuld met de juiste kandidaten binnen de gewenste termijn. Bij Land Life kunnen de Hiring Managers zich weer bezighouden met alleen de selectie van de beste kandidaten maar verder worden zij geheel ontzorgd op Recruitment vlak. Omdat op de HR administratie veel druk kwam te staan door meer onboarding is onze HR OPS specialist gestart om hier ondersteuning te geven.

Danielle Eggen, Head of People & Culture: “Wij zijn heel tevreden met de professionaliteit en resultaatgerichtheid van De Wervingsfabriek. Het voelt alsof zij onze eigen recruitmentafdeling zijn.”