Visualfabriq

Opzetten recruitment

Internationale groei

Groei naar 80 FTE

Visualfabriq is wereldwijd koploper door hun slimme AI oplossingen op het gebied van “Revenue Growth Management”. Zij implementeren hun AI oplossingen bij de grote FMCG bedrijven zoals als Unilever, Arla en Heineken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maarssen. In 2020 waren zij 35 man groot en hadden geen recruitmentafdeling, alleen een interim parttime HR Manager.

Vraag

Een recruitmentafdeling opzetten, inclusief processen, referral campagnes en zorgdragen voor een positieve candidate experience voor alle kandidaten wereldwijd. Internationale aannames van personeel zonder tussenkomst van agencies, zodat verdere groei van het bedrijf mogelijk werd.  

Onze oplossing

De Wervingsfabriek heeft een recruitmentafdeling opgezet. We verzorgden een training voor hiring management en een goede samenwerking tussen directie en recruitment. Binnen anderhalf jaar is het aantal fte’s in hun 7 kantoren op 4 continenten meer dan verdubbeld. Na anderhalf jaar hebben wij een vaste HR Manager en recruiter geworven die de werkzaamheden voortzetten.

Jaco Brusse, CEO-Founder: ‘‘De Wervingsfabriek onder de gepassioneerde leiding van Roos Dekker heeft Visualfabriq heel goed geholpen bij het werven van de juiste mensen in de ontwikkeling van start up naar scale up. De communicatie lijnen zijn kort. En samenwerking is erg plezierig en succesvol, we blijven ons partnerschap ook in 2021 voortzetten.’’