Suitsupply

Lead, Tech & HQ Recruiter

Proces geoptimaliseerd

Als tech werkgever op de kaart gezet

Suitsupply is een Nederlandse onderneming in herenkleding, schoenen en accessoires die internationaal opereert. Met een sterke groei ambitie, zowel binnen het hoofdkantoor in Amsterdam als wereldwijde winkels. 

Vraag

Suitsupply was toe aan ondersteuning voor het vervullen van de HQ en Tech vacatures. Er was recent een ATS geïmplementeerd (Greenhouse) maar werd nog niet in de volledigheid gebruikt. De Wervingsfabriek is gevraagd om te helpen bij het vervullen van alle HQ en Tech rollen (Staff, Tech, Finance, Marketing, Executive) en het verder optimaliseren van het nieuwe ATS.

Onze inzet
De Wervingsfabriek heeft een Tech recruiter, HQ recruiter en Lead recruiter ingezet om op deze manier structureel aan een stapsgewijze strategie te werken. Hierin hebben wij eerst het proces geoptimaliseerd, vervolgens gesourced voor de moeilijk te vervullen functies en Suitsupply op de kaart gezet als Tech werkgever. Als laatste is de onboarding vernieuwd samen met het interne HR team.

Het resultaat

Wij hebben een aantal concrete resultaten behaald voor Suitsupply. Zo is de doorlooptijd van de vacatures met 73% verminderd, zijn er geen medewerkers vertrokken binnen de proeftijd (2 maanden) en zijn 84% van de vacatures op HQ zijn ingevuld.