Wesley bij DWF

17 augustus 2023

2 min

Even voorstellen

Ik ben Wesley, een 32-jarige Amsterdammer met een passie voor lekker eten. Ik voetbal nu al in een veteranenteam, en ben dol op padel. Ik ben bijna altijd vrolijk met een vleugje cynisme.

Opdracht

Momenteel werk ik als interim scale-up recruiter bij bol.com. Het is mijn taak om campagnemanagers en data-analisten te werven, en indirect zorg ik er dus voor dat pakketjes veilig en op tijd aankomen.
Voordat ik bij bol.com aan de slag ging, werkte ik bij P1 Travel. Hier moesten we het volledige wervingsproces opzetten en in slechts vijf maanden tijd 40 nieuwe medewerkers aannemen.

Waarom De Wervingsfabriek?

“Omdat ze me natuurlijk hebben aangenomen, haha!” Flexibele werktijden, wat voor mij als vroege vogel ideaal is. Daarnaast kan ik gemakkelijk naar kantoor fietsen met mijn e-bike. Ik kan bij verschillende scale-ups recruitmentprojecten uitvoeren. Ik kan me snel aanpassen en het goed vinden met nieuwe collega’s en hiringmanagers (belangrijk als recruiter, toch?). Daarnaast zijn de collega’s van DWF ook echt leuk.

Minder leuk aan het werk?

We hebben nog steeds geen airfryer op kantoor… En ons kantoor staat niet in de mooiste hoofdstad. Oh, en ze vinden dat ik mijn rijbewijs moet halen….

Wesley