P1 Travel

RPO

Nieuw proces opgezet

Duurzaam succes

P1 Travel is het grootste ticketing bureau in Europa waarbij ze de complete trip naar de grootste sportwedstrijden en -evenementen verkopen: it’s all about unforgettable experiences. Het kantoor zit in Leiden.

Vraag

P1 Travel had de ambitie verder te professionaliseren en om te groeien met 20 vacatures verdeeld over een half jaar. De Wervingsfabriek werd ingezet om een recruitmentteam te bouwen, een ATS te implementeren, een proces op te zetten en employer branding te introduceren.

Onze inzet 

De Wervingsfabriek implementeerde een ATS, zette een toegewijd recruitment team op, en lanceerde employer branding om te bouwen aan een nog niet bekend werkgeversmerk. We hebben een nieuw proces opgezet en een jaarplan uitgestippeld. Het MT en hiring managers werden getraind op interviewtechnieken en binnen 6 maanden zijn alle vacatures ingevuld, waarbij ook de eerste internationale aanname is gerealiseerd.

Het resultaat 

Na meer dan een jaar blijven we P1 Travel helpen met de groei en professionalisering van hun bedrijf door binnenkort ook onze HR building blocks te gaan implementeren. Samen bouwen we aan een groeiende en sportieve toekomst voor P1 Travel!