Get-e

Head of People & Culture

HR processen & strategie

Salary benchmarks

Get-e is een snel groeiende wereldwijde aanbieder van duurzaam transport voor bedrijven, die luchtvaartmaatschappijen, medische escorts en zakelijke klanten bedient in meer dan 110 landen en meer dan 900 bestemmingen.

Vraag

De Wervingsfabriek werd gevraagd om de HR Strategie te ontwikkelen en implementeren. Dit op een moment waarbij Get-e snel groeit en hun HR- strategie stevig moest worden neergezet en processen geprofessioneliseerd. Met als doel talent te behouden en groeidoelstellingen te blijven behalen.

Onze oplossing 

Onze Head of People & Culture Sanne van Es heeft de HR strategie en kernwaarden samen met directie bepaald en deze geïmplementeerd. Er is een salarishuis neergezet, employee handbook ontwikkeld, rollen zijn gedefineerd en scorecards gemaakt. Management wordt nog getraind. Met de interim people consultant van De Wervingsfabriek zijn alle HR processen en het payroll proces in kaart gebracht en daar waar nodig geprofessionaliseerd.

Onze interim recruiter is heeft focus gelegd op snelheid en kwaliteit om zo duurzame aannames te realiseren. Campagnes, referral recruitment & sourcing is hierbij ingezet.

 

 

Alexander van Deudekom: ‘Ik ben zeer tevreden met de output die de Wervingsfabriek heeft geleverd zowel op HR als Recruitment hebben zijn ons geholpen en zijn de doelstellingen behaald. Wij blijven nog samenwerken.’