Mijn reis naar de corporate recruiter die ik nu ben! (one minute read)

De volgende stap binnen recruitment

Wist je dat 87% van de Millenials het op enig vlak wel anders zou willen? Wat betreft mijn carrière kreeg ik ook zo mijn twijfels. Ja, blijven zitten op je vertrouwde stoel is natuurlijk een hele makkelijk en veilige keuze. Maar nee, ik moest door!

Miriam Dirkse

In een notendop mijn geschiedenis. Na een geweldige studententijd in hartje Utrecht was het tijd om aan de bak te gaan. Een bachelor communicatie in the pocket, ja en dan? Via mijn bijbaantje werd ik gevraagd om aan de slag te gaan als recruiter bij een uitzendbureau. Tja, waarom niet want ik wist het allemaal niet zo goed. Maar na een aantal maanden was het duidelijk, die job als recruiter past mij goed en hier ga ik voorlopig mee door!

Na vijf jaar hunten, gesprekken voeren en klantbezoeken was het tijd voor de volgende stap. Maar wat nu? Ik piekerde me suf wat dan de volgende stap zou zijn, want recruitment past me wel. Na wat gesprekken bij uitzendbureaus wist ik dat dit niet meer een stap vooruit voor mij zal zijn. Ik kwam verschillende rollen als corporate recruiter tegen, dit leek me wel wat. Binnen een corporate verantwoordelijk zijn voor de recruitment. Ja, dit was voor mij een logische vervolgstap!

Hoe mijn baan er nu uit ziet? Ik heb nu een ontzettend leuke baan als corporate recruiter bij ‘De Wervingsfabriek’. Ik doe verschillende klussen wat mijn werk erg leuk maakt. Ik ben nu een half jaar in dienst en heb al voor drie klanten leuke recruitmentvraagstukken mogen vervullen. Mijn dagen zijn erg variërend omdat ik nu werk voor verschillende klanten en op verschillende locaties. Daarnaast houd ik me veel bezig met arbeidsmarktcommunicatie en ja, daar komt dat papiertje communicatie toch nog wel van pas. Naast de werkzaamheden ben ik heel blij met mijn geweldige collega’s, bedrijfsuitjes, trainingen en flexibiliteit die ‘De Wervingsfabriek biedt’.

Wil je meer weten? Schroom niet en bel me even (0636325262), dan vertel ik je meer over mijn stap van uitzendbureau recruiter naar corporate recruiter!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *